Regisztrálj71833regisztrált tag
HírekVissza
Beszélj, hogy fogyj!

A jó beszélgetés olyan, mint az edzés, formába lendülsz tőle. Növeli az energiaszintet, fokozza a kitartásod, segít megtalálni a valódi motivációd. Így hát az életmódváltásod sikere azon is múlhat, mennyire mersz szembe nézni önmagaddal.

Egy fogyókúra sokszor olyan, mint egy életvezetési tréning: megmutatja a gyenge pontjaid és megedzi az erősségeidet. Ha sokszor nekifutottál már, de valahogy mégis csak részsikerek születtek, vagy gyorsan elkedvetlenedtél, mert nem volt szembetűnő az eredmény, érdemes megkérdezned magadtól: mik azok az élettémáid, amik folyton visszaköszönnek az életmód változtatás során? Képtelenek vagy nemet mondani az édességekre? Hamar ráunsz a megszorításokra? Csak a 100 százalékkal vagy elégedett?

 

Fedezd fel az erődet!

A nagy elhatározások sokszor azért nem valósulnak meg, mert egyszerűen közbeszól az élet. Rossz napja van a főnöknek, hisztis a gyerek, hegyekben áll a munka, és ismét a listáid végére sorolod magad, mivel korábban nem gyártottunk vészforgatókönyvet ezekre az esetekre. Ezért fontos, hogy figyelj a testünk igényeire, mert így gyorsabban felismerheted azokat a reakciókat, amelyek veszélyeztetik a kitartásodat. Ahhoz, hogy a nehézségek ne kedvetlenítsenek el, arra is képessé kell válnod, hogy kezeld a rossz érzéseket. Vagyis hogy ne zavarhasson be semmilyen külső körülmény a motivációdba, sőt akár még a hasznodra is fordíthasd őket erőt merítve belőlük. Ha bebizonyítod magadnak, hogy elég elszánt és kitartó vagy a változtatáshoz, az ebből nyert én-erőt az életed minden más területén is hasznosíthatod később. 

 

Miért vidd tréningbe a lelkedet (is)?

 

- Mert közben szétválasztod a lényegest a lényegtelentől

Amikor coachingra jönnek hozzám, néha többször is elmeséltetem ugyanazt a történetet, hiszen soha nem mesélik kétszer ugyanúgy. És ahogy az ügyfél áthelyezgeti a kockákat, valami nagyobb hangsúlyt kap, valami jelentőségét veszti, és szinte magától keretezi ad, magától pillant rá másik szemszögből. Ha meg tudod fogalmazni az elakadásaidat, egyre jobban megérted majd az összefüggéseket, erre pedig remek terep egy tréning.

 

- Mert a ventilálás felszabadító…

Amikor valakiből dől a szó, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy konkrét útmutatásra vágyik, pedig lehet, hogy csak így ereszti ki a gőzt. Persze a valódi megoldásokat mindig a saját belső munkánk különbözteti meg az álmegoldásoktól. A beszélgetés megvéd a stressztől is, így például attól is, hogy a hűtőt nyitogasd egy nehéz helyzetben.

 

-  Mert több szem többet lát…

Amikor olyanokhoz csapódsz, akikkel azonosak a céljaid, valóságos visszajelzés-cunamit kaphatsz az életmódváltásod alatt felmerülő kérdésekre, és a többiek sok szemszögből láttatják azt, amibe te már túlságosan beleragadtál. Amellett, hogy különféle megküzdési stratégiákat tanulhatsz, rájössz, hogy te is képes vagy másokon segíteni. És mert szeretjük magunkat különlegesnek látni, szükségünk van arra, hogy kapcsolódási pontokat találjunk. A csoporthoz tartozás pedig egyszerre elégíti ki ezt a két igényt.

Ha te is úgy érzed, könnyebb lenne másokkal belevágni az életmódváltásba, jelentkezz lélekmentorunk súlyvesztő tréningjére. Itt minden részletet megtalálsz:

http://eletmodtervezes.hu/programok/sulyveszto/

 

Szakértőnkről itt olvashatsz:

https://www.fitvideo.hu/kerdezd_a_szakertot

 

Szerezd be valamelyik étrenddel összekötött programunkat és használd 1 évig! 30 és 90 napos étrendet használhatsz 1 éven keresztül, attól függ, melyik tagságunkat választod. 

 

Kattints ide és tudd meg a részleteket!

 

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél